Czeszczenie instalacji
Środki używane przez nas są dedykowane do tego typu zadań. Posiadają specjalny składnik zmieniający barwę w przypadku natrafienia na zanieczyszczenia.
Lata doświadczeń w pracy z piwem nauczyły nas, że jednym z istotniejszych elementów jest dbałość o czystość instalacji do jego wyszynku i jej profesjonalny serwis. Żaden sprzęt do rozlewu alkoholu i napojów nie ma przed nami tajemnic.
nie mniej niż 150 zł netto (1-2 krany),
dla planów serwisowych od 133,33 netto (55/kran)
dla planów serwisowych od 65 netto
dla planów serwisowych od 190 netto
Środki używane przez nas są dedykowane do tego typu zadań. Posiadają specjalny składnik zmieniający barwę w przypadku natrafienia na zanieczyszczenia.
Podczas serwisu zawsze kontrolujemy i czyścimy krany. Jeśli tego wymagają, są smarowane specjalnymi smarami bezsmakowymi i bezzapachowymi, dopuszczonymi do kontaktu z żywnością.
Każdorazowo dokonujemy sprawdzenia głowic – ich szczelności, ewentualnych zabrudzeń i uszkodzeń na uszczelkach. Możemy serwisować głowice według ustalonego kalendarza lub doraźnie w przypadku stwierdzenia zabrudzeń czy uszkodzeń.
Sprawdzamy i czyścimy skraplacz w schładzarkach.
Przy stałej umowie pilnujemy harmonogramów serwisowych i zapewniamy dokumentację dla potrzeb HACCP.
Dysponujemy zapasowymi reduktorami, głowicami i schładzarkami, które udostępniamy dla zapewnienia ciągłości pracy instalacji, gdy naprawa nie jest możliwa od ręki.
Pub Polufka
ul. Leczkowa 18 (wejście od bramy przy DS7)
80-432 Gdańsk-Wrzeszcz
Rezerwacje: tel. 531 504 500 (w godz. 10:00-24:00)
lub mailowo: kontakt@polufka.pl
poniedziałek – środa: 17:00-00:30
czwartek: 17:00-1:30
piątek: 17:00-2:30
sobota: 16:00-2:30
niedziela: 16:00-0:00