Utrzymywanie instalacji w dobrym stanie
Regularne przeglądy i czyszczenie instalacji zapewniają sprawność i czystość, eliminują najczęstsze usterki.
Lokale gastronomiczne to najczęściej odwiedzane przez nas punkty. Lada doświadczeń, najpierw za własnym barem, a potem w serwisie, pokazały nam, że regularna konserwacja instalacji jest niezbędna dla utrzymania jakości obsługi, sprawności sprzętu i unikania kosztownych dostaw. Regularnej, profesjonalnej obsługi serwisowej potrzebują również sklepy, oferujące na wynos piwo czy wino z kega.
Pakiet Pub Pro powstał z myślą o potrzebach gastronomii i sklepów sprzedających piwo w modelu „z beczki do butelki”. Współpraca serwisowa oparta jest o regularne wizyty konserwacyjne według ustalonego harmonogramu. Dzięki temu instalacja działa sprawnie, co pozwala unikać najczęstszych problemów z wyszynkiem, takich jak nadmierne pienienie lub powolne, utrudnione nalewanie. Regularne usługi konserwacji są tańsze niż zamawianie serwisu dopiero wtedy, gdy wystąpią problemy. W ramach pakietu dostępne są bezpłatne konsultacje telefoniczne, tańsze usługi montażu i modernizacji, a także szybsze i tańsze usuwanie awarii. W przypadku bardziej skomplikowanych i dłuższych napraw gwarantujemy sprzęt zastępczy.
Regularne przeglądy i czyszczenie instalacji zapewniają sprawność i czystość, eliminują najczęstsze usterki.
Regularne wizyty przewidziane harmonogramem są tańsze niż sporadyczne wzywanie serwisu – 150 zł netto zamiast 200 zł za 1-2 kranową instalację.
W ramach pakietu dojazd rozliczamy korzystnym ryczałtem zamiast pobierania kilometrówki.
Standardowy czas reakcji na zgłoszenie wynosi 5 dni roboczych. Dla pakietu Pub Pro w zależności od lokalizacji jest to 2-5 dni roboczych (dla Trójmiasta 2 dni).
Dysponujemy zapasowymi reduktorami, głowicami i schładzarkami, które udostępniamy dla zapewnienia ciągłości pracy instalacji, gdy naprawa nie jest możliwa od ręki.
W razie potrzeby poinstruujemy obsługę jak zmienić keg czy butlę z gazem i jak wyeliminować podstawowe problemy, niewymagające wizyty serwisanta.
Przy stałej umowie pilnujemy harmonogramów serwisowych i zapewniamy dokumentację dla potrzeb HACCP.
Pub Polufka
ul. Leczkowa 18 (wejście od bramy przy DS7)
80-432 Gdańsk-Wrzeszcz
Rezerwacje: tel. 531 504 500 (w godz. 10:00-24:00)
lub mailowo: kontakt@polufka.pl
poniedziałek – środa: 17:00-00:30
czwartek: 17:00-1:30
piątek: 17:00-2:30
sobota: 16:00-2:30
niedziela: 16:00-0:00